Известие

Collapse
No announcement yet.

Подобрения по 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подобрения по 166

Здравейте, колеги! Какви подобрения могат да се направят по алфата за вдигане на мощността?
    Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Забравил съм си кристалната топка днес, ама предполагам колегите ще хвърлят един боб да видят с какъв двигател е алфата ти и да ти кажат какво трябва.

Турбина - голяма ...гориво - много ... пари - много и стават нещата
    Last edited by NoFeArr; d.m.y г., 17:01.
    147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Колегата е с 2.0 16V TS мотор май?Иначе на атмосферен мотор и то на този точно не се заблуждавай че ще стане нещо.Продавай тази и търси с по голям мотор,без значение дизел или бензин,като дизела търпи доста сериозни доработки и може да се вдигне мощноста с доста,но е свързано с даване да финикийски знаци.

Comment

Точно този двигател .... знам за една 156-ца постигнала доста добри коне ... ама парите вложени в нея са за още една две алфи
        147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Аз не бих влагал пари в този мотор,нали знаеш репутацията кото му се носи,че ражда и т.н,та мощност може да се постигне,но въпроса е колко ще кара и има ли смисъл от такава интервенция?

Comment

Напъълно съгласен съм, говорим хипотетично ако на колегата му се влиза във филма е възможно.
            147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Да, колата е 2.0 ТС Пуснал съм я в нета преди 1 месец обаче няма особен интерес. Иначе всичко по нея е сменено.
              Alfa Romeo 166 2.0 16v T.S

Comment

Working...
              X